Nieuws uit regio's:

Son en Breugel
regio's instellen
Diverse exclusieve voordelen via klikopvoordeel.nl
terug maandag, 26 dec 2011 - 16:25

Oud-eigenaren Dolce Vita aan de slag in Best

SON EN BREUGEL/BEST - Ristorante Ortica in Best wordt per 1 januari versterkt met Antonio en Sara Malzone. Als nieuwe mede-eigenaren van Ristorante Ortica houden de oprichters en voormalig eigenaren van La Dolce Vita in Son zich bezig met de dagelijkse operatie binnen het restaurant. Bjorn Ghitti zal als eigenaar ook een grote betrokkenheid houden.

Zeven jaar geleden verkochten Antonio en Sara het restaurant en zijn – met het gezin - teruggekeerd naar Italië waar zij in de buurt van Rome een restaurant hebben gehad. "Wij zijn vereerd en blij met hun komst naar Ristorante Ortica waar zij in de toekomst zorg zullen dragen voor een verdere groei en kwaliteitsborging van de keuken en bediening", zegt Bjorn Ghitti. "Om onze relaties kennis te laten maken met het nieuwe tweespan nodigen wij hen graag uit voor een informele (nieuwjaars)receptie op zondag 15 januari aanstaande met vrije inloop tussen 12.00 en 16.00 uur. Wij zullen uiteraard zorgen voor een mooi glas spumante en bijpassende hapjes."

Bewezen
Ristorante Ortica is de Nederlandse vestiging van sterrenrestaurant Ristorante Ortica in Bedizzole in Italië. Sinds maart 2009 is het restaurant gevestigd aan de Oirschotseweg 1 in Best. In bijna drie jaar heeft Ristorante Ortica zich bewezen binnen de Italiaanse keuken in Nederland. Al drie jaar op rij worden zij positief vermeld in de Top 500 restaurants in het magazine Lekker. Dit jaar werd de vestiging door SpecialBite uitgeroepen tot het vierde beste restaurant van Brabant en voor het tweede jaar op rij opgenomen in de Michelingids.
Laatste reacties op dit bericht via het forum:
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Auteur: Maartje de Valk 
Redactie: KliksportNWS-code: 0-1674-2 
Categorie: Zakelijk 
Aangemaakt: 2011-12-23 16:28:54 
Laatste wijziging: 2011-12-23 16:28:54 
Gewijzigd door: Maartje de Valk